zaterdag 19 juli 2014

Alvast afgemaakt....

Nu alvast een kraamkado afgemaakt voor de buurtjes. Hun eerste kindje wordt begin augustus geboren, het wordt een jongetje. Het is een spencertje, paar slofjes en een mutsje. Daarbij heb ik een  wit rompertje en een broekje gekocht. Eigenlijk vind ik het zelf best een stoer stelletje geworden.

Ik ben binnenkort  uit de roulatie, even geen handwerken meer voor mij.
 a.s. Dinsdag word ik geholpen aan mijn rechterhand (carpaal tunnel syndroom), na een lang traject van spuiten tot brace dragen, gaan ze over tot opereren. Of ik er blij mee ben? Het belemmert nu mijn dagelijkse leventje en dat wil ik niet. Dus zit er niets anders op.
 Het gaat echter wel een lange tijd duren, want na 6 weken revalideren is ook de linker hand aan de beurt.
Ik ga het beleven.........


p.s. het buurjongetje is inmiddels geboren op 13 augustus 2014. Dex is zijn naam. Een prachtig klein mannetje van ruim zeven pond met zwarte haartjes.

dinsdag 15 juli 2014

Vakantie....

Lekker twee weken helemaal niets, althans ik hoef niet op de klok te kijken. Ik ben op dit moment weer met allerlei projectjes bezig.
 Op de dag met een vliegengordijn, voor het werk.




 En 's avonds voor de tv met een haakwerkje, een tas in wording met zoete kleuren. Hoe de tas eruit gaat zien, ik heb geen idee. Het verandert met de dag. Er bestaat geen patroon van deze tas, hij is net als de andere uniek.



             Eind resultaat laat even op zich wachten, maar het komt goed.
                                   Foto's zullen zeker gaan volgen.

zaterdag 5 juli 2014

poncho voor Saar

Ruim twee weken terug begonnen aan een poncho voor Saar.
De foto hieronder heb ik eerst naar mijn dochter gestuurd,  met de vraag " poncho Saar"? 
 

Ze vond het fantastisch. Ik heb het katoen besteld bij www.wolplein.nl en het patroon komt van deze site:  http://www.wiekevankeulen.com/index.php?dispatch=pages.view&page_id=224
Een duidelijke uitleg met foto's, mijn dank hiervoor.



Omdat Saar vandaag pas jarig was, plaats ik nu de foto's van het resultaat, anders wist mijn dochter ook gelijk hoe het eruit zou gaan zien. En zeg nou zelf ......er moet toch iets geheim blijven, als het om een verjaardagscadeau gaat.